BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Mar 23, 2013

Kusut+serabut+sakit!!!

Assalamualaikum n hye all.. Lama gler rasanye xhupdate blog nie... Lama sngat2 kowt... Biasalah...bila dah start jadi wanita berkerjaya nie, mmg xmnyempt nak manja2 dgn blog.... Lbey2 lg bile laptop dah selamat jadi besi buruk...ish3, kesian...kesian....huhu So skang, mmg xd harapanla aku nak update slalu blog ini.... Nie pun naseb baek ada tab my lil sis...nana..pnjam sekejap smntara die tngah tdo... Haiii....untungla kan bdk2 zaman skang, advance sngt u olls.... Okla, continue to our main topic.. Tgk tajuk pun msti korang dah rasa serabut kan....hahaha gler x serabut u olls? Dgn keje kat ofis yg brlmbk, ditambah plak dgn client yg rasa mcm nak dibagikaki je kan....huhuhu Tp yelah, org kata kalau hidup nie smooth je, boring gak kan.... Sesekali nak jugak merasa peritnya hidup, barulah kita hargai kehidupan yg smentara nie... Cewah!!! Pndai pulak aku brmotivasikan kata2 kat cnie.... Tp bila kna btg hidung sndiri, xterkata peritnya....hanya Tuhan je yg tau sakitnya prasaan 2... Apapun, aku anggap bnda nie sbagai dugan hidup.... Sbenarnya bnyak lg yg trjadi lately nie yg buat aku serabut+sakit.... Tp xpelah, xsmua bnda kte perlu share dgn org laen kan.... Ckupla hanya dgn mengadu pada Yang Maha Esa.. sesungguhnya Dia Maha Mengetahui.... Okla, got to go.... Battry pun dah kritikal nmpaknye.... Nway, selamat malam alls....!! See u guys in next post....^^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Cute Grapes 2