BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sep 23, 2010

RaYa n Raya@2010:)

Assalamualaikum...
rasanye masih belum terlambat lagi nak wish 'SELAMAT HARI RAYA' kat u guys semua.
sudah sekian lama x mengupdate blog...
dengan my lappy yg buat problem, assignment yg bertimbun-timbun lagak si KLCC...
n mid term yg sentiasa dtg dan pergi...

but...the most important thing that i like is....HOLIDAY!!
yer...smua org pun suka bercuti, especially student mcm kami2 nie...
this year, kami dpt cuti raya selama 2 MinGgu...
that was the best thing Ever~

nampaknya, tahun nie, tahun yg ke 22 aku sambut Syawal..
Alhamdulillah, syukur kehadratNya kerana masih memberi kesempatan dan waktu utk memohon ampun dan maaf atas kesilapan yg pernah dilakukan...
raya tahun nie, adalah raya yg sangat bermakna aku rasa, sebabnye....
biarlah ia menjadi raHsia hati ini...hehe:)

anyways, happy2 jugak..but xlupa jugak buat org tersayang yg telah pergi meninggalkan kiter terlebih dahulu...
tahun nie, merupakan raya pertama kami without nenek and my pakcik yg pergi meninggalkan kami pada bulan may yg lepas...
Semoga roh mereka ditempatkan di kalangan org2 yg SoleH...aminn:)

this year jugak, my last title as student, sebab lepas nie aku akan melangkah ke alam pekerjaan...
yup, this is my last semester for me to finished all my subject that i should take...
then, Alhamdulillah, cume tinggal 7 subject last..
hopefully, everything goes well...insyaAllah.

that means, next semester i will be going for internship....
i will story about my internship in the next post...
bnyak sngat rasanye benda nak dishare kat blog nie...
cukuPla setakat ini sahaja...
laen kali i crita lagi...hehe
~Bye~



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Cute Grapes 2