BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Apr 9, 2011

NukiLan~

Mengapa trlalu sukar utk aku mngungkapkan smua yg trbuku di hati....
xmampu utk aku mngungkapkan dengan kata2, tp hanya mampu mngalirkan air mata tanda betapa pahit nye ape yg aku lalui skrang....aku mungkin trsnyum hanya sekadar penghias diwajah, tp dihati, hanya Tuhan yg tahu....

Apa yg aku lalui, mungkin insan lain pernah melaluinya....biarlah ia menjadi rahsia hati & pengalaman serta pengajaran di hari tua....

Hanya 1 harapan ku, agar dpt aku perbaiki diri ini....menjadi seorang yg lebih matang dlm mengharungi liku2 hidup yg xdpt dijangka kehadirannya selepas ini....

betapa pahit sekalipun ape yg kita lalui, truskan perjuangan & kehidupan ini, kerana masih ada insan yg meningati diri ini tnpa kita sedar ttg kehadiran mereka....walau sesiapa pun insan tersebut, terima kasih kerana mngingati diri ini......:))

Apr 3, 2011

mArah!!!!

assalamualaikum.... hye alls... ari nie trasa nak story ckt la kat korang kan... betapa aku rasa hot, panas, marah, hangin & yg swaktu dgnnyer la!!!! mane xnyer... bayangkan la...korang mmg tngah rasa panas dlm bdn, di tngahari yg terik...n then ditambah dgn stress dlm kpala otak nie lagi.... pas2 bleh plak ada org tetibe serang n ckp kat ko...."nie ada lesen ke x nie"????? pergh!!! bngang gler beb!!!! bengang ok!!! aku xtau la pahal makcik 2 nak kecoh2 lak...padahal die yg bwk moto lembab mcm kura2.....smpat plak die nak brgosip dgn mak cik lg sorang smbil bersaing bwk moto...... aku dah la nak cepat, die bleh plak bwk moto mcm kura2 beranak....haishhh!!!! sorry la pada kengkawan yg mmbaca post nie...aku mmg susah ckt nak kawal diri bile tngah marah.....prangai drp kecik, kalau dah marah, plzzz jgn dicuba nak tambah2 lagi mnyak. mmg lagi marak la kemarahan aku nnt... apa2 pun, marah2 nie mmg sngat xbaik utk kesihatan korang n org laen jugak.... aku pun xbape suke nk mrah2 nie, tp bile dah keterlaluan, mane bleh sabar beb!!!! betul x.....haaaaa~ okla, aku pun malas dah nak layan marah aku nie lagi.....malas nak mess up kan kpala otak yg mmg tngah mess nie pun....huhhuhuh~ " anyway, malam nie jgn lupe tngok ABPBH, mesti gempak pnye.....yeay, hidup zizan.....hahaha:))))
mntak2 die menang malam nie...

FYI, i peminat zizan taw.......hehehe:))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Cute Grapes 2