BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

May 16, 2011

Susah x nak paham AKU...??

Assalamualaikum everyone....
esok cuti...yes!!!! boleh tido lambat ckt...padahal even esok keje pun still aku tdo lewat....apehal???
2la tabiat aku kbelakangan nie....mata nie awal2 die xnak tdo...pas2 kat ofis, sibuk plak die nak terhangguk2 depan laptop.....perangai!!!!

dah lama giler aku x menghupdate di blog ini...
kalau boleh smua bnda pun aku nak update...yes! every single thing....biar nmpk mcm brpenghuni cktla kan blog nie....ngee

ok2...aku nk tnye korang soklan cepu gangsa nie....agak2 korang kenal sngat2 x kat aku??? soklan nie khas buat yg mngenali aku la....kalo yg lom kenal 2, jom2 kite kenalan.....tambah kawan....add la sy kat fb....promote diri nmpak....hoho!!!

berbalik pada soklan aku td.....lbey kurang mcm nk mngenali diri sndiri gakla...manela tau kn, dpt mmperbaiki lagi diri yg sedia xbrapa nk baek nie.....

ada yg kata aku ni pendiam.....maybe gak la, sebab aku nie kalau org yg aku xkenal, aku xbape nak ramah sngat, tp bile dah knal, bnyak plak cter nak boraknye...n smpai ada gak yg xpercaya yg aku nie boleh tahan bnyak ckpnye.....

but still, aku nie xmemilih kawan, ngan smua org pun aku ok jek, layan...lagi best kalau dpt yg sekepala ngan aku, gila2...bukan gila ok....dua maksud yg berbeza 2....ahakz!!!

tapi ada jugak yg nk mntak lebih drp kawan...means Gf la kan, tp 2la, nak wat cmne kan hati nie belum terbuka utk sape2 lagi....i'm Sorry:P

lagipun, aku tngok mcm susah je org nak paham diri aku nie, sebab aku pun xpaham ngan diri aku sendiri...kadang2 emosi terlebey, kadang2 xd perasaan langsung....mmg susah nak paham kan.!!! so, agak2 korang paham aku x....aku nie mcmane ek orgnye...nak tau jugakla, drp pendpat korang kan....kadang2, ape yg kite rasa, xsma ngan ape yg org tngok...jadi, sharing is caring rite...meh sharing2 kat comment, xpun nak share kat shoutboX kat tepi 2 pun boleh.....sila2....

baekla, nak berundur dulu......FULLSTOP!!!




No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Cute Grapes 2